Parkeren Toertochten DTC

Sportcentrum 'De Woerd'
De Woerd 3
3972 KD Driebergen

Onze toertochten en het onvermijdelijke forse aantal auto’s met deelnemers leiden in de naaste woonomgeving van ons clubhuis soms tot klachten van de omwonenden. Vooral het in de berm parkeren, wildplassen en de luidruchtige deelnemers op de vroege zondagochtend roepen ergernis op. De gemeente eist daarom in de vergunning voor onze tochten onder andere een parkeerplan om de overlast te verminderden. Met medewerking van onze deelnemers kunnen we, ook bij onze meest geliefde tochten, iedereen een legale parkeerplaats bieden. Let daarom bij het rijden naar ons clubhuis op de parkeer-borden en volg de aanwijzingen van onze parkeerbegeleiders op. Dan houden we de druk op de woonomgeving beheersbaar en verzekeren we ons zo goed mogelijk van de medewerking van de gemeente bij de vergunningverlening. De gemeente heeft ons gemeld een strak handhavingsbeleid te voeren om het parkeren in goede banen te leiden.
Vermijden van wildplassen en geluidoverlast bij het uitpakken en je klaarmaken voor de toertocht zal die medewerking zeker vergroten.

De parkeerroutes staan vanaf de snelweg met borden aangegeven. De parkeerlocaties P1 t/m P10 zijn gratis.

Locatie P12 is de betaalde parkeergarage van Q-Park bij Station Driebergen-Zeist. Overdekt met cameratoezicht. Kosten dagkaart € 6.

KaartStartlocatiev4

De parkeerroute staat vanaf de A12 met borden aangegeven. De parkeerlocaties P1 t/m P9 zijn bij alle tochten aangegeven. Bij de tochten waar meer deelnemers worden verwacht is ook de locatie P10 (winkelcentrum De Sluis) aangegeven.

Update: 24-03-2019

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Toeragenda 2019

Zondag 1 september *
Grebbe Tourtocht
30-50-80-110-140 km  Info

Zondag 29 september **
WNF Veluwse Herfsttocht
21-50-75-110-140 km  Info

** Gepijlde toertocht (m.u.v. 30/35 km)
* Niet-gepijlde toertocht obv GPS en/of routebeschrijving

Tochtensponsors 2019

   rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met 

website NTFU   
 website staatsbosbeheer  

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray