De in 2018 gestarte dinsdagavondtrainingen worden in 2019 voort gezet. Komend seizoen gaan we rijden met minstens twee groepen met elk een eigen niveau. In iedere training zitten enkele trainingselementen (klimmen, kop- over -kop, tijdrijden, waaierrijden, interval). Start van de training is elke dinsdag om 19.00 uur vanaf het clubhuis (Sportcentrum De Woerd, De Woerd 3, Driebergen-Rijsenburg). Meer informatie bij Auke Dijkstra, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 10 75 85 57


Leden van DTC kunnen dit jaar ook op de dinsdagavonden meetrainen met de fietsgroepen van Utrechtse Heuvelrug Triatlon Team (zie www.uhtt.nl). Dit zijn stevige intervaltrainingen, afgestemd op de doelstellingen van de triatleten. De trainingen starten begin april in Doorn of omgeving. Heb je hiervoor belangstelling, neem dan contact op met Gert-Jan Bloemendal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 25 01 30 12.

Wil je deelnemen, maar wil je eerst kennismaken alvorens lid te worden? Overweeg dan een paar keer (max 5) mee te rijden. Voor deelname hebben we enkele gegevens van je nodig, zodat je verzekerd mee kan rijden. Het formulier voor proeflidmaatschap vind je hier.

medeweggebruikers 300x200

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Tochtensponsors 2019

   rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met 

website NTFU   
 website staatsbosbeheer  

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray