WEEKEND NAAR EIBERGEN
Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2019.

Op initiatief van Margo van Beest (voorheen lid van de Toerclub Eibergen) fietsten 11 leden van de B-groep (Margo van Beest; Bets en Wim van Veldhuizen; Fred Uree; Johan Hoenderdaal; Venda Sikora; Ruud Kooring; Cees de Jager; Jan van Ede; Pepijn van der Weerd; Paul Gildhuis)  naar het bungalowpark Marveld in Groenlo. Paul Gildhuis had een mooie route op de GPS uitgezet. In het restaurant werd ’s-avonds een heerlijk driegangen menu verorberd. Op zaterdag reden 6 leden van de groep (Jan van Ede; Paul Gildhuis; Margo van Beest; Johan Hoenderdaal; Cees de Jager en Ruud Kooring) een toertocht over 100 kilometer onder leiding van 4 leden van de Toerclub Eibergen.
 ‘s Avonds een barbecue bij de bungalows, geleverd door de plaatselijke slager. Omdat Venda Sikroa ziek naar huis was gegaan, fietste de overgebleven groep van 10  leden weer terug naar Driebergen.
In totaal werd er ongeveer 350 km. afgelegd. De ontbijten en de barbeque werden op prima wijze verzorgd door de echtgenoot van Margo, Theo van Beest. Het hele weekend werd door dit echtpaar georganiseerd. Het was geweldig en voor herhaling vatbaar!

 

Koffiestop HoenderlooOp vrijdag onderwegVertrek toertocht Eibergen 11 05 19Vooroverleg Bets en PaulTheo met de barbeque 11 05 19

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Tochtensponsors 2019

   rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met 

website NTFU   
 website staatsbosbeheer  

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray