GRATIS SPINNINGLES

Net als vorig seizoen geeft Gonneke Ooms-Cammel spinningles aan DTC-leden. De avond is verplaatst naar de donderdagavond, aanvang donderdag 11 oktober 2018 en na de kerstvakantie vervolgd op donderdag 10 januari 2019 van 19 - 20 uur en van 20 - 21 uur. Op 1 april 2019 is het seizoen ten einde.

DTC beschikt over 10 spinningfietsen en omdat de instructrice een fiets nodig heeft, blijven er nog 9 fietsen over. Voor het eerste lesuur is er nog een fiets beschikbaar en de fietsen voor het tweede lesuur zijn allemaal bezet door leden.

Wilt u tot 1 april 2019 tijdens het eerste lesuur van 19 - 20 uur nog deelnemen aan de spinningles, dan kunt u zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Indien alle fietsen bezet zijn, plaats ik u op een reservelijst. U krijgt dan van mij een email, wanneer er iemand is uitgevallen en er een spinningfiets vrij is

Nodig om te spinnen: fietsschoenen met SPD-plaatjes; droge kleding; bidon; handdoek. Na afloop kan er gedoucht worden in het sportcomplex van v.v. Driebergen.
De lessen worden gegeven in de garage van DTC in het sportcomplex. (aan de buitenzijde te bereiken)..

Ruud Kooring                                  01-01-2019

spinningcoordinator

Start spinningseizoen 02 10 17a

Freezing

.

 

.

 

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Tochtensponsors 2019

   rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met 

website NTFU   
 website staatsbosbeheer  

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray