DTC nieuwjaarsbijeenkomst zondag 7 januari 2018 

Op zondag 7 januari 2018 aanstaande organiseert DTC de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst en bij redelijk fietsweer ook een nieuwjaarsrit.

Doordat de feestdagen dit jaar rondom het weekend vallen, zijn de activiteiten verplaatst naar het eerste weekend van januari 2018.

Voor de nieuwjaarsrit is de planning op zondag 7 januari 2018 als volgt:

  • ontvangst met koffie is vanaf 9.00 uur in het clubgebouw sportcentrum De Woerd.
  • Start fietstocht rond 09.30 uur voor een gezamenlijke rit zowel op de weg als met de ATB op het parcours van ongeveer 45 km.Alle fietsers worden rond 12.00 uur weer terugverwacht op het sportcentrum voor koffie met een traktatie en een drankje om het nieuwe fietsjaar 2018 feestelijk in te luiden.

    Wie niet gaat fietsen is uiteraard van harte welkom voor een drankje, de traktatie en een praatje vanaf ongeveer 12 uur.

    Je kunt je opgeven voor de nieuwjaarsbijeenkomst en fietstocht tot 4 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 030-6570739
    Indien het weer fietsen niet toelaat dan gaan de koffie met traktatie en de toost op het nieuwe (fiets) jaar natuurlijk wel door.           

 375px Oliebollen

 

Oliebollenrit 030116d

 

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Tochtensponsors 2018

   rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met

website NTFU  

website Utrechts-Landschap   website staatsbosbeheer

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray