DTC foto header

In de nieuwe structuur van de DTC nemen de leden een bijzondere positie in. Naast het bekende tochtenprogramma waar vooral heel veel mensen van buiten op af komen willen we meer activiteiten 'voor en door leden' organiseren. Nu is het zo dat heel veel leden al lang heel actief zijn; maar vaak niet met elkaar, of met een klein vast groepje. Fietsers zijn nu eenmaal geboren individualisten! Ideeën zijn er zat, want op de fiets is veel leuks te doen. Wie weet nog dat de DTC een jaar of tien geleden clubweekeinden organiseerde met meer dan 100 deelnemers?

Naast deelname aan tochten in andere regio's of over de grens kun je bijvoorbeeld denken aan clinics en interessante thema-avonden, of een keer als toeschouwer naar het veldrijden of een zesdaagse gaan. In de eerste helft van 2009 hebben we een paar activiteiten uitgeprobeerd. Het beeld tot nu toe is: beperkte deelname, maar groot enthousiasme achteraf bij de deelnemers.

Omdat vele handen licht werk maken, en omdat twee meer weten dan een, zijn we steeds op zoek naar enthousiaste DTC-leden die willen helpen om deze activiteiten meer inhoud te geven. Heb je een idee om zelf of met je vaste trainingsgroepje iets bijzonders te gaan doen, overweeg dan eens om er een clubactiviteit van te maken. Maak je idee bekend via website en clubblad en kijk wie er mee wil. Veel inspanning hoeft dat niet te kosten, je leert weer eens wat andere leden kennen (ieder jaar komen er 80 nieuwe bij) en misschien hou je er nog een leuke uitbreiding van je trainingsgroep aan over.

Ik ben erg benieuwd hoe andere leden hier over denken:

  • Wat verwachten jullie van je club?
  • Hoe maken we de DTC nog leuker en nuttiger voor de leden?
  • Aan wat voor activiteiten zou je graag meedoen?
  • Heb je tijd en zin om zelf eens iets te organiseren?
  • Heb je een vast trainingsgroepje?
  • Doen jullie nog meer samen dan trainen?
  • Waar heb je leuke ervaringen mee?

Laat het me eens weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Toeragenda 2019

Zondag 1 september *
Grebbe Tourtocht
30-50-80-110-140 km  Info

Zondag 29 september **
WNF Veluwse Herfsttocht
21-50-75-110-140 km  Info

** Gepijlde toertocht (m.u.v. 30/35 km)
* Niet-gepijlde toertocht obv GPS en/of routebeschrijving

Tochtensponsors 2019

   rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met 

website NTFU   
 website staatsbosbeheer  

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray