Zondag 18 november 2018 ATB1

Deze tocht is geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Over een parcours door de prachtige bossen rond Driebergen, Zeist, Austerlitz en Leersum heeft de organisatie van de Driebergse Tourclub wederom een aantrekkelijke atb-route uitgezet. Tijdens deze tocht ontmoet je alles wat mountainbiken zo boeiend maakt.

rijwielpaleis bilthoven klEr kan gekozen worden uit drie afstanden: 35, 55 75 en 85 km.
Onderstaande informatie is gebaseerd op de tocht in 2017.

Het vaste mtb-parkoers bij Zeist is onderdeel van alle routes. In de 35 en 75 km zijn ook delen van de vaste route bij Austerlitz opgenomen. De 75 en 85 km pakken ook een deel van het vaste parkoers bij Leersum mee. Deze vaste parkoersen kenmerken zich door korte beklimmingen, los zand en singletracks. Een uitdaging voor iedere deelnemer.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
Voor de organisatie van deze atb-tocht is vergunning verleend door Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dankzij hun medewerking is het mogelijk om de onderdelen van het vaste mtb-parkoers met elkaar te verbinden tijdens deze atb-tocht. De routes komen door gebieden waar je normaal niet met de atb mag komen.

Max500Het inschrijfgeld van deze atb-tocht is inclusief verplichte bijdrage en gebruiksvergoeding aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug voor het onderhoud en verbetering van het vaste mtb-parkoers. Deelnemers hoeven tijdens deze tocht niet in het bezit te zijn van een vignet, dat normaal verplicht is. Deelnemers dienen wel op de uitgepijlde route te blijven en herkenbaar te zijn aan het stuurbordje dat bij de start wordt meegegeven.

In verband met de verleende vergunning mogen er maximaal 500 deelnemers meedoen aan deze atb-tocht.

Verzorging
Onderweg staan onze verzorgingsposten (1 op de korte en 2 op de langste afstanden) waar aan de inwendige mens wordt gedacht. Naast koeken is er ook warme bouillon. Het Rijwielpaleis Bilthoven is bij de verzorgingspost waar alle deelnemers passeren aanwezig voor pechhulp.

voor inschrijving dag inschrijving
afstand starttijd NTFU lid* niet NTFU NTFU lid* niet NTFU
35 km 10.00-11.00 uur € 7 € 9
55 km 9.00 - 10.00 uur € 7 € 9
75 km 9.00 - 9.30 uur € 7 € 9
85 km 9.00 - 9.30 uur € 7 € 9  
* Leden van de NTFU, KNWU en VWB ontvangen korting op vertoon van een geldige lidmaatschapspas.

Startlocatie

DTC clubhuis Sportcentrum de Woerd
De Woerd 3, 3972 KD Driebergen
Inschrijven

De inschrijving voor deze tocht is nog niet geopend. Zodra de datum hiervan bekend is wordt op deze plaats en op onze homepage bekend gemaakt.
Betaalwijze
voorinschrijven
iDEAL Payoff 1 klein  of   PayPal
Betaalwijze
daginschrijving
 contactloos  of  pin  of  contantbetalen
GPS Wil je behalve de DTC-routepijlen de route ook op je GPS volgen?
In de bevestigingsmail staat aangegeven hoe je in het bezit
komt van het GPX-bestand. Op de startlocatie is ook een computer beschikbaar om het gpx-bestand op je fietscomputer te zetten. Neem wel zelf je usb-kabeltje mee!
Let op: Door het downloaden van het gpx-bestand ga je akkoord alleen van de gps-route gebruik te maken op zondag 18 november 2018 tijdens de ATB-tocht. Het narijden van de route op een andere dag is niet toegestaan. Omdat de route ook buiten de officiële mountainbikeroutes komt loop je kans op een hoge boete (€ 90,-).
Parkeren Klik hier voor parkeerroute.


Vragen?
Heb je vragen en staat de informatie hierboven niet vermeld? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Laatste update: 12-12-2017

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Tochtensponsors 2018

   rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met

website NTFU  

website Utrechts-Landschap   website staatsbosbeheer

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray